RESTYLING bibliotheekmeubiliair
Uw bibliotheekmeubilair gemoderniseerd

Als uw bibliotheek moet worden verbouwd, samengevoegd, verhuisd of gemoderniseerd, dan is Vision Furniture uw partner.

 

Gedateerde bibliotheekrekken hoeft u niet weg te gooien! Wij kunnen ze voor u aanpassen aan de wensen van deze tijd: rekken inkorten, voorzien van frontale presentatielegborden of kopschotten in de kleuren van de belevingswerelden. Wij leveren en adviseren in de restyling van bibliotheekmeubilair en leveren maatmeubilair voor bibliotheken.

 

 

PROJECTEN

"Inpakken" rekken Bibliotheek Haarlem
Stadbibliotheek Haarlem heeft 6 vestigingen. Als openbare bibliotheek is zij aangesloten bij het landelijk netwerk van openbare bibliotheken. In het filiaal Haarlem Noord werd ons gevraagd de rekken "in te pakken".
Lees meer ›
Inrichting Bibliotheek Giessenburg
Openbare bibliotheek Giessenburg is een kleine bibliotheek en er was een met liefde gespaard, beperkt budget beschikbaar voor een complete metamorfose.
Lees meer ›
Inrichting Bibliotheek Ypenburg
Al vóór het gebied van Ypenburg tot de gemeente Den Haag behoorde, lag er een plan voor de bouw van een bibliotheek in het winkelcentrum. Dat plan is overgenomen en uitgevoerd, met als resultaat dat er een prachtige bibliotheek werd ingericht met een grondoppervlak van ruim 800m2.
Lees meer ›
Inrichting Bibliotheek Arkel
Bibliotheek Giessenlanden heeft een kleine vestiging in de gemeente Arkel. Vision Furniture werd gevraagd een restyling van de jeugdafdeling te bedenken en realiseren binnen een klein budget.
Lees meer ›
RFID-balies Bibliotheek Leiden & Leiderdorp
In de hoofdvestiging in Leiden en vestiging Leiderdorp van de Bibliotheken Leiden & Leiderdorp heeft RFID inmiddels zijn intrede gedaan. RFID is een nieuwe technologie die gebruikt wordt om door middel van radiofrequenties informatie uit te lezen. Alle boeken of CD's worden voorzien van RFID-labels of tags, die door een scanner die in de balie is geplaatst worden gelezen.
Lees meer ›
Restyling bibliotheekrekken Universiteit Utrecht
De bibliotheek van Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht is geheel verbouwd. Begin september heeft het haar deuren weer geopend
Lees meer ›
Restyling bibliotheek Leerdam
De bibliotheek van Leerdam werd in 2006 volledig gerenoveerd. Ruim3 Interieurarchitecten slaagden er in een prachtig, kleurrijk, functioneel ontwerp te maken. De keuze voor knalrode en oranje meubels maakten er een vrolijk interieur van.
Lees meer ›
Inrichting bibliotheek Swalmen (Bibliorura)
En zaterdag 7 maart was het dan eindelijk zover, de deuren van de nieuwe bibliotheek in het hart van het mooie dorpje Swalmen gingen open voor het publiek. De nieuwe behuizing biedt niet eens zoveel meer ruimte, maar is veel moderner, lichter en uitnodigender voor het lezerspubliek.
Lees meer ›
Inrichting bibliotheek Leiderdorp
BplusC locatie Leiderdorp heeft in november 2008 haar deuren geopend in het nieuwe Sociaal Cultureel Centrum. De bibliotheek was toen de eerste nieuwe bewoner van het centrum, waarin onder meer ook het Leiderdorps Museum het Theater Toverlei ondergebracht werden. Pas in augustus 2009 zou de rest van het centrum officieel worden geopend.
Lees meer ›
Restyling leeszaal bibliotheek Voorschoten
Bibliotheek Voorschoten heeft zo'n mooie ruimte voor de leeszaal en internet, maar een eenheid was er niet. Het voelde er letterlijk en figuurlijk kil aan en niet bijster uitnodigend om je eens lekker te installeren met een tijdschrift.
Lees meer ›
Restyling Bibliotheek Katwijk
De Hoofdbibliotheek van Katwijk wilde graag een winkelconcept toepassen om de presentatie van hun collecties aantrekkelijker te maken, maar het budget was beperkt.
Na voltooiing, mailde de directeur: "We zijn klaar! En het resultaat is erg mooi. We zijn zeer tevreden en het ziet er leuk en anders uit! ...Het is uitstekend verlopen en we hebben geen tegenslag gehad! Een goed team om mee te werken! Ook jullie bedankt voor de prettige samenwerking en voor het meedenken om de bibliotheek Katwijk met weinig middelen aantrekkelijker te maken!"

Is er een mooier compliment denkbaar?

Lees meer ›