Vision Furniture, dé restylers (071) 522 60 60

Vision Furniture sinds 1990!

Al sinds 1990 maakt Vision Furniture zich sterk voor hergebruik, revitalisering en levensverlenging van meubilair. 30 jaar geleden begonnen we met het ter plaatse spuiten van metalen meubilair en het vervangen van bureau- en tafelbladen; vooruitstrevend toen, met oog voor de afvalberg. Niet lang daarna breidden we ons restylingspakket uit met het herstofferen van stoelen en banken en het ontlakken en herlakken of beitsen van stoel- en tafelframes. Daarnaast leveren wij ook al 30 jaar aanvullend nieuw meubilair en stofferen wij uw ruimte, indien nodig.

 

Je kan met recht zeggen dat restyling de onmiskenbaar basis is van ons DNA en dat we grossieren in kennis en ervaring op dat gebied.

 

Van vooral budgetfijn, naar budgetfijn én milieufijn…

Ging het in de jaren 90 vooral om de portemonnee – een bestaande stoel omtoveren naar nieuw, voor slechts een kwart van de aanschafwaarde was vooral budgetfijn – nu neemt de roep om restylingsconcepten vooral toe vanwege het milieu. Geen stoelen meer op de afvalberg. …én bij voorkeur mét social return. De marktontwikkelingen staan niet stil.

Om invulling te geven aan de roep naar bedrijven om werkgelegenheid te creëren voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt (‘social return’), heeft Vision Furniture het meubelrestylingsconcept Life2 ontwikkeld. 

 

Life2, een keurmerk

Een unieke samenwerking tussen Vision Furniture en de Haeghe Groep, het werkbedrijf van de Gemeente Den Haag, waar mensen werken die die afstand hebben. Life2 is ons keurmerk; een 2e leven geven! Aan de mensen die onze producten maken en aan het meubilair dat een tweede kans krijgt om te shinen. Maar natuurlijk ook aan onze klanten, die middels Life2 invulling kunnen geven aan de circulaire en sociale wensen van de maatschappij.

 

SOCIAL-RETURN-PROOF’ met Life2 in de bedrijfsvoering 

 

Onze kracht? Ontzorgen!

Klanten ontzorgen, zorgen uit handen nemen, we doen het graag. Hoe?

 

Duidelijke communicatie!

Als er nou één ding is dat cruciaal is bij de uitvoering van projecten, dan is het wel de communicatie. Sterker nog, het kan het succes van een project maken of breken. Wij beschouwen het voeren van een duidelijke en goede communicatie met klanten en leveranciers als een van onze belangrijkste verantwoordelijkheden en krachten.

 

Efficiënte projectcoördinatie

We kunnen er natuurlijk niet omheen dat elk interieurproject een zekere impact heeft op de werkvloer. De stoelen of tafels zijn er enkele weken niet en dat vereist een perfecte planning. Onze berg aan ervaring op het gebied van projectcoördinatie bij restyling-operaties garandeert dat projecten vlekkeloos kunnen verlopen. Wij plannen de uitvoering in overleg met de klant; zo efficiënt mogelijk en als dat nodig is, met inzet van vervangend meubilair. Alles om te ontzorgen.

 

Ervaring en kennis delen en inzetten

Het tweede leven uit een meubel toveren is zeker niet altijd een appeltje-eitje. Wij hebben 30 jaar ervaring, waarvan u kunt profiteren. Wij bezitten de kennis en deskundigheid van materialen, stoffen en technische mogelijkheden om uw mebilair die tweede kans te bieden. Een project is een project of het nou klein is of groot Of we nou 1 bank herstofferen voor het Rijksmuseum, 22 zorgstoelen ontdoen van vieze zittingen voor het Alrijne ziekenhuis , 800 houten stoelen voorzien van een stoffering voor de Oranjekazerne, 80 zorgstoelen beitsen en herstofferen voor Brabantzorg of 80 bureaus inkorten en nieuwe bladen geven voor de Gemeente Rijswijk; elk project krijgt van ons de volle aandacht, want we willen trots zijn op elk resultaat, klein of groot.

 

Een oogje op het milieu

Wij zijn ons er bewust van dat wij de wereld doorgeven aan onze kinderen. We zijn dan ook altijd alert op mogelijke verbeteringen in onze bedrijfsprocessen, producten, diensten en werkwijze om dat zo goed mogelijk te doen

 

Onze activiteiten

  • Herstofferen stoelen, fauteuils, banken en al het andere zitmeubilair
  • Overspuiten en beitsen houten meubilair
  • Moffelen en poedercoaten metalen meubilar
  • Vervangen tafelbladen, bureaubladen en werkbladen
  • Vervangen verticale stoffering (gordijnen, jalouziën etc.)
  • Stoomreiniging meubilair
  • Herinrichting en aanvulling meubilair
  • Kleuradvies, materiaaladvies, inrichtingsadvies en ontwerp