Portfolio

Bekijk fotoreportages van enkele door Vision Furniture uitgevoerde projecten:

 

(U kunt op de Homepage ook klikken op de sector waarin u werkzaam bent om enkele projecten te bekijken)


Herstoffeerwerk zitmeubilair Munttheater Weert
Het Munttheater heeft een theaterzaal met 450 zitplaatsen.
Het is gelegen in het centrum van de Limburgse stad Weert.
Vision Furniture voerde een restyling van het zitmeubilair uit.

Lees meer ›
Foyer en garderobe Theater Het Kruispunt
Onder de rook van Rotterdam, centraal gelegen in Barendrecht staat theater het Kruispunt. Het theater beschikt over een theaterzaal met 500 stoelen, een ruime foyer en drie vergaderzalen.
Lees meer ›
Restyling collegezalen Hogeschool Rotterdam
De Hogeschool Rotterdam is een toonaangevend kennisinstituut voor hoger beroepsonderwijs waar inmiddels 25000 studenten aan hun carrière werken. Diverse collegezalen waren hard aan een opfrisbeurt toe.
Lees meer ›
Inrichting nieuwbouw WZH Hoge Veld
WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) is één van de grotere organisaties op het gebied van ouderenzorg in de regio Haaglanden. Meer dan 2500 cliënten ontvangen dagelijks zorg op maat van meer dan 3.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers. In het najaar 2006 werd de nieuwe woonzorglocatie Hoge Veld geopend, de jongste locatie van WZH.
Lees meer ›
Restyling recreatiezaal Verpleeghuis De Riethoek
Verpleeghuis De Riethoek is één de zestien vestigingen van Stichting Zorgpartners Midden-Holland, een grote zorgaanbieder in het Groene Hart. Vision Furniture werd geraadpleegd voor het bedenken en realiseren van een restyling van de recreatiezaal.
Lees meer ›
Inrichting restaurant WZH Hoge Veld
Lüthi Niclaes Architecten ontwierpen de inrichting van het nieuwe restaurant van WZH Hoge Veld. Dit restaurant heeft een prominente functie op de begane grond van het zorgcomplex. Er wordt gegeten door de medewerkers van Hoge Veld en door bewoners en bezoekers.
Lees meer ›
"Inpakken" rekken Bibliotheek Haarlem
Stadbibliotheek Haarlem heeft 6 vestigingen. Als openbare bibliotheek is zij aangesloten bij het landelijk netwerk van openbare bibliotheken. In het filiaal Haarlem Noord werd ons gevraagd de rekken "in te pakken".
Lees meer ›
Inrichting Bibliotheek Giessenburg
Openbare bibliotheek Giessenburg is een kleine bibliotheek en er was een met liefde gespaard, beperkt budget beschikbaar voor een complete metamorfose.
Lees meer ›
Inrichting Bibliotheek Ypenburg
Al vóór het gebied van Ypenburg tot de gemeente Den Haag behoorde, lag er een plan voor de bouw van een bibliotheek in het winkelcentrum. Dat plan is overgenomen en uitgevoerd, met als resultaat dat er een prachtige bibliotheek werd ingericht met een grondoppervlak van ruim 800m2.
Lees meer ›
Inrichting Bibliotheek Arkel
Bibliotheek Giessenlanden heeft een kleine vestiging in de gemeente Arkel. Vision Furniture werd gevraagd een restyling van de jeugdafdeling te bedenken en realiseren binnen een klein budget.
Lees meer ›
Inrichting collegezaal CHN Leeuwarden
De Christelijke Hogeschool Nederland (CHN) biedt opleidingen en commerciële diensten aan op het gebied van zorg, educatie en servicemanagement. De CHN heeft ca. 7.500 studenten en ruim 500 medewerkers.
Lees meer ›
RFID-balies Bibliotheek Leiden & Leiderdorp
In de hoofdvestiging in Leiden en vestiging Leiderdorp van de Bibliotheken Leiden & Leiderdorp heeft RFID inmiddels zijn intrede gedaan. RFID is een nieuwe technologie die gebruikt wordt om door middel van radiofrequenties informatie uit te lezen. Alle boeken of CD's worden voorzien van RFID-labels of tags, die door een scanner die in de balie is geplaatst worden gelezen.
Lees meer ›
Restyling Studielandschap Faculteit Diergeneeskunde Utrecht
Het Androclusgebouw, waarin "Het Studielandschap" van de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht is gehuisvest, is in de zomer van 2007 geheel verbouwd. Begin september heeft het haar deuren geopend voor zowel studenten als docenten In het studielandschap huist de bibliotheek en zijn alle voorzieningen om te studeren en/of informatie op te zoeken aanwezig.
Lees meer ›
Herinrichting en restyling recreatiezaal Orangerie Nijmegen
Zorgcentrum de Orangerie van Stichting Arcus ligt in de wijk Dukenburg in Nijmegen. De Orangerie heeft verzorgingshuisplaatsen, plaatsen voor tijdelijke opvang, dagopvang en substitutiezorg.
Lees meer ›
Inrichting eet- en recreatiezaal De Peperhof Arkel
Aan de rand van de oude kern van Arkel heeft Woonzorg Nederland in samenwerking met de gemeente Giessenlanden een nieuw centrum gerealiseerd. Bejaardenflat Peperhof is daar een belangrijk onderdeel van.
Lees meer ›
Restyling bibliotheekrekken Universiteit Utrecht
De bibliotheek van Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht is geheel verbouwd. Begin september heeft het haar deuren weer geopend
Lees meer ›
Restyling bibliotheek Leerdam
De bibliotheek van Leerdam werd in 2006 volledig gerenoveerd. Ruim3 Interieurarchitecten slaagden er in een prachtig, kleurrijk, functioneel ontwerp te maken. De keuze voor knalrode en oranje meubels maakten er een vrolijk interieur van.
Lees meer ›
Inrichting bibliotheek Swalmen (Bibliorura)
En zaterdag 7 maart was het dan eindelijk zover, de deuren van de nieuwe bibliotheek in het hart van het mooie dorpje Swalmen gingen open voor het publiek. De nieuwe behuizing biedt niet eens zoveel meer ruimte, maar is veel moderner, lichter en uitnodigender voor het lezerspubliek.
Lees meer ›
Restyling theaterfoyer Munttheater Weert
Wat ooit door toenmalig Prinses Beatrix werd geopend als Cultureel Centrum De Munt, is 35 jaar geleden het Munttheater geworden. Na het herstofferen van het zaalmeubilair, heeft Vision Furniture nu ook de foyer aan een grondige restyling onderworpen.
Lees meer ›
Inrichting bibliotheek Leiderdorp
BplusC locatie Leiderdorp heeft in november 2008 haar deuren geopend in het nieuwe Sociaal Cultureel Centrum. De bibliotheek was toen de eerste nieuwe bewoner van het centrum, waarin onder meer ook het Leiderdorps Museum het Theater Toverlei ondergebracht werden. Pas in augustus 2009 zou de rest van het centrum officieel worden geopend.
Lees meer ›
Restyling leeszaal bibliotheek Voorschoten
Bibliotheek Voorschoten heeft zo'n mooie ruimte voor de leeszaal en internet, maar een eenheid was er niet. Het voelde er letterlijk en figuurlijk kil aan en niet bijster uitnodigend om je eens lekker te installeren met een tijdschrift.
Lees meer ›
Restyling Bibliotheek Katwijk
De Hoofdbibliotheek van Katwijk wilde graag een winkelconcept toepassen om de presentatie van hun collecties aantrekkelijker te maken, maar het budget was beperkt.
Na voltooiing, mailde de directeur: "We zijn klaar! En het resultaat is erg mooi. We zijn zeer tevreden en het ziet er leuk en anders uit! ...Het is uitstekend verlopen en we hebben geen tegenslag gehad! Een goed team om mee te werken! Ook jullie bedankt voor de prettige samenwerking en voor het meedenken om de bibliotheek Katwijk met weinig middelen aantrekkelijker te maken!"

Is er een mooier compliment denkbaar?

Lees meer ›
Restyling Lucent Danstheater/Dr. Anton Philipszaal
De Dr Anton Philipszaal en het Lucent Danstheater bevinden zich in het drukke centrum van Den Haag aan het Spuiplein en brengen een groot aantal dansvoorstellingen, klassieke concerten, theaterconcerten, opera’s, familievoorstellingen en musicals. Het Residentie Orkest en het Nederlands Dans Theater nemen in deze programmering een prominente plaats in. De Philipszaal biedt 1890 plaatsen onder een sterrenhemel van 420 lichtpunten. Het Lucent Danstheater, naar ontwerp van architect Rem Koolhaas, is het grootste, speciaal voor dans gebouwde danstheater. De zaal telt 1001 plaatsen.
Lees meer ›
Restyling horecabanken Dutch & Delicious Schiphol
Horecameubilair heeft een zwaar leven, maar dat wil nog niet zeggen dat er geen tweede leven onder vieze, kapotte of verkeerd gekleurde stof zit. 
Lees meer ›