RESTYLING theatermeubilair
Restyling en onderhoud van theatermeubilair in de zaal, het restaurant en de foyer

Hospitality is uw visitekaartje!

Zitplaatsen zijn uw core-business en ook die van Vision Furniture. De stoelen moeten er netjes en comfortabel bijstaan. Daarin kan Vision Furniture u faciliteren.

 

Door het hele land is de hand van Vision Furniture te vinden in de theaters. Theaterstoelen en de stoelen in de foyers en andere zalen worden opnieuw gestoffeerd als het seizoen is afgelopen, zodat u uw gasten elk nieuw seizoen fris en uitnodigend kunt verwelkomen. 

PROJECTEN

Herstoffeerwerk zitmeubilair Munttheater Weert
Het Munttheater heeft een theaterzaal met 450 zitplaatsen.
Het is gelegen in het centrum van de Limburgse stad Weert.
Vision Furniture voerde een restyling van het zitmeubilair uit.

Lees meer ›
Foyer en garderobe Theater Het Kruispunt
Onder de rook van Rotterdam, centraal gelegen in Barendrecht staat theater het Kruispunt. Het theater beschikt over een theaterzaal met 500 stoelen, een ruime foyer en drie vergaderzalen.
Lees meer ›
Restyling theaterfoyer Munttheater Weert
Wat ooit door toenmalig Prinses Beatrix werd geopend als Cultureel Centrum De Munt, is 35 jaar geleden het Munttheater geworden. Na het herstofferen van het zaalmeubilair, heeft Vision Furniture nu ook de foyer aan een grondige restyling onderworpen.
Lees meer ›
Restyling Lucent Danstheater/Dr. Anton Philipszaal
De Dr Anton Philipszaal en het Lucent Danstheater bevinden zich in het drukke centrum van Den Haag aan het Spuiplein en brengen een groot aantal dansvoorstellingen, klassieke concerten, theaterconcerten, opera’s, familievoorstellingen en musicals. Het Residentie Orkest en het Nederlands Dans Theater nemen in deze programmering een prominente plaats in. De Philipszaal biedt 1890 plaatsen onder een sterrenhemel van 420 lichtpunten. Het Lucent Danstheater, naar ontwerp van architect Rem Koolhaas, is het grootste, speciaal voor dans gebouwde danstheater. De zaal telt 1001 plaatsen.
Lees meer ›