RESTYLING zorgmeubilair
Een tweede leven voor uw zorgmeubilair, duurzaam en verantwoord.

 

Wij geven uw zorgmeubilair zijn waarde terug door het te restylen.

Wij restylen stoelen waarvan de stof vies of versleten is of de houten frames en armleuningen slijtagevlekken vertonen. Onder die optische slijtage zitten nog levens verborgen, die er met de juiste stoffen, materialen en behandelingen, onder vandaan komen. Uw hospitality krijgt een boost!

 

Restyling van meubilair past binnen de doelstelling om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en verantwoord om te gaan met ons milieu en het welzijn van de wereld.

 

Vision Furniture streeft een circulaire economie na, waarin bestaand meubilair dat alleen optisch versleten is, wordt hergebruikt of gerevitaliseerd.  

 

 

PROJECTEN

Inrichting nieuwbouw WZH Hoge Veld
WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) is één van de grotere organisaties op het gebied van ouderenzorg in de regio Haaglanden. Meer dan 2500 cliënten ontvangen dagelijks zorg op maat van meer dan 3.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers. In het najaar 2006 werd de nieuwe woonzorglocatie Hoge Veld geopend, de jongste locatie van WZH.
Lees meer ›
Restyling recreatiezaal Verpleeghuis De Riethoek
Verpleeghuis De Riethoek is één de zestien vestigingen van Stichting Zorgpartners Midden-Holland, een grote zorgaanbieder in het Groene Hart. Vision Furniture werd geraadpleegd voor het bedenken en realiseren van een restyling van de recreatiezaal.
Lees meer ›
Herinrichting en restyling recreatiezaal Orangerie Nijmegen
Zorgcentrum de Orangerie van Stichting Arcus ligt in de wijk Dukenburg in Nijmegen. De Orangerie heeft verzorgingshuisplaatsen, plaatsen voor tijdelijke opvang, dagopvang en substitutiezorg.
Lees meer ›
Inrichting eet- en recreatiezaal De Peperhof Arkel
Aan de rand van de oude kern van Arkel heeft Woonzorg Nederland in samenwerking met de gemeente Giessenlanden een nieuw centrum gerealiseerd. Bejaardenflat Peperhof is daar een belangrijk onderdeel van.
Lees meer ›